Ongelofelijk welk effect dat deze koek heeft op mijn smaakpapillen! De wetenschap dat hij ook nog gemaakt is van ingrediënten die mijn lichaam dienen maakt hem subliem!
Benodigdheden:
3 verkruimelde rijstwafels
3 eetlepels pindakaas
1 eetlepel acaciahoning (Let op! Suiker)
60 gram zwarte chocolade 86% cacao
40 gram gemengde noten (in stukjes gehakt)
30 gram havermout
Bereiding:
Verwarm de pindakaas in een kommetje in de microgolfoven zodat hij lopend wordt.
Meng de honing onder de verwarmde pindakaas.
Smelt gelijktijdig de zwarte chocolade “au bain marie” in een keteltje.
Voeg nu alle ingrediënten samen in een kom en haal goed door elkaar.
Smeer het “koekjesdeeg” uit in een vierkant ovenschaaltje bedekt met bakpapier en laat uitharden in de koelkast.
Na 20 minuutjes is de koek uitgehard en kan hij uit de ovenschaal genomen worden.
Breek de koek in kleinere stukjes koek.
Smakelijk!